Mağaza personeli alınacaktır
Çalışma şekli
Sürekli/Tam Zamanlı
Alınacak personel sayısı
1
Alınacak personel sayısı
:
1
İlan detayları
MAĞAZAMIZ
* Arifiye merkezde “ ATAMAN GİYİM “ adıyla , MAVİ, KOTON, DEFACTO ve SÜVARİ bayisi olarak perakende giyim satışı yapmaktadır.
** Sakarya merkeze 20 dakika, durak yanında.
Çalışma arkadaşımızın
- ** Aile ortamı içinde ekip çalışmasına yatkın, güler yüzlü ve dinamik,
- ** İletişimi ve ikna kabiliyeti yüksek,
- ** İş hayatı tecrübesi veya öğrenmeye istekli olan,
- ** İşini önemseyen,
- ** Ürün takibi yapan
- ** Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
- Olmasını beklemekteyiz.
- NOT: ' 0554 963 6124 veya 0505 221 1763 nolu Tlf veya whatsapp ön bilgi alabilirsiniz.
- '' Aylık kazanç asgari ücret üzerindedir.
- ''' Detaylar yüz yüze görüşmede konuşulur.
Gönder
Uyarı
Şikayet
Paylaş
Paylaş
Mesaj at
Değerli iş arayanlar;
SüperEleman.com üzerinde yayınlanan her ilanın sorumluluğu ilanı veren firmaya/kuruma/şahsa aittir.
SüperEleman.com, sadece ilanların genel kontrolünü yapmaktadır. şüpheli ya da sakıncalı gördüğünüz ilanlara başvurmamanızı tavsiye ederiz.
Özellikle şahıslar tarafından bırakılan ilanlara dikkat ediniz. (Örnek: Hasta bakıcı, çocuk bakıcı ilanları) Bu ilanı veren kişileri çok iyi analiz ediniz.
Yerleşim yerlerinden ya da topluluk ortamından uzak, güvenlik sıkıntısı oluşabilecek, izbe, kapalı yerlerde, tek başınıza çalıştırılacağınız işlere dikkat ediniz.
Firmayla/şahısla ilgili fikir sahibi olmadığınız ilanlara başvuru yaparken yanınızda size refakat eden bir kişiyle görüşme ortamına gidiniz.
Özellikle hem cinslerinizin olduğu ortamlarda çalışmaya özen gösteriniz. Örneğin, gittiğiniz iş yerinde; tek bayan çalışan olup olmadığınızı öğreniniz.
Yatılı olarak çalıştırılacağınız işlere dikkat ediniz.